در مقاله قبل به روشهای کسب درآمد از وبسایت اشاره کردیم؛ بسیاری از افراد با خیال اینکه تنها با پشت کامپیوتر نشستن و آنلاین بودن میتوانند کسب درآمد کنند، پا در این مسیر میگذارند؛ اما بعد از مدتی کوتاه با شکست مواجه میشوند. در این مطلب میخواهیم به نکات و مواردی بپردازیم که شانس موفقیت در کسب و کار آنلاین شما را چندین برابر خواهد کرد.
نمونه از چند سبک زندگی
۱. ترسها را کنار بگذارید و اقدام کنید
دنبال بینقص بودن صد در صدی نتیجه نباشید و در هر شرایطی که هستید کار را آغاز کنید، به مرور میتوانید نواقص را اصلاح کنید. با کمالگرایی بیش از حد تنها زمان را از دست میدهید و از رقبای خود عقب میافتید.
۲. مزیت رقابتی کسب و کار خود را شناسایی کنید
مشتریان خود را شناسایی کنید و سعی کنید متناسب با نیاز بازار، استراتژی خود را تدوین کنید. همچنین رقبای خود را زیر نظر داشته باشید و ببینید محصولات یا خدمات خود را با چه کیفیت و قیمتی ارائه میدهند، چگونه تبلیغات میکنند و چه امتیازاتی برای فروش بیشتر به مشتریان خود، ارائه میدهند. بعنوان مثال اگر فروشگاه اینترنتی دارید، مواردی مثل ضمانت بازگشت وجه، تخفیفات ویژه و حمل و نقل رایگان، میتواند امتیازاتی برای فروشگاه شما باشد.
۳. وبسایتی حرفهای داشته باشید
وبسایت شما اولین تصویری است که مخاطب از شما میبیند؛ بنابراین باید به بهترین شکل کسب و کارتان را معرفی کند. حتی اگر بهترین محصول یا خدمات دنیا را هم ارائه دهید؛ اما طراحی سایتتان ضعیف باشد، کسب و کار آنلاین شما محکوم به شکست است؛ بنابراین از طراحی حرفهای وبسایت خود غافل نشوید. همچنین از نمایش درست وبسایت در دستگاههای مختلف مطمئن شوید؛ چرا که امروزه اغلب کاربران از طریق موبایل، وبسایتها را بازدید میکنند.
۴. برای افزایش بازدید سایت، تمام تلاش خود را بکار بگیرید
برخلاف مغازهها، از آنجا که کسب و کار آنلاین شما حضور فیزیکی و ویترینی حقیقی ندارد، مشتری از آن مطلع نمیشود مگر از طریق تبلیغات و یا حضور در نتایج جستجو که مستلزم انجام تکنیکهای سئو و بهینهسازی سایت است که ام اس بی وب علاوه بر طراحی وبسایت، به مشتریان خود، این خدمات را ارائه میدهد.
۵. مجوزهای مرتبط با کسب و کار خود را دریافت کنید
دریافت مجوزهای مربوط به کسب و کارتان باعث میشود قانونی بودن فعالیت شما مشخص شود و مشتری بیشتر اعتماد کند؛ چرا که با کلیک روی نماد مربوطه مشخصات ثبتشدهی شما نمایش داده خواهد شد و امکان پیگیری موارد احتمالی را برای کاربر فراهم خواهد کرد. بطور معمول برای کلیه سایتها نماد ساماندهی و برای فروشگاههای اینترنتی، دریافت نماد اعتماد و همچنین گواهینامه SSL توصیه میشود.
۶. محتوای مفید تولید کنید
راهاندازی وبلاگ در کنار وبسایت و تولید محتوای رایگان و ارزشمند، باعث میشود تا سایت شما چیزی بیشتر از یک ویترین باشد! در واقع با ایجاد بخشی تحت عنوان مقالات، به بازدیدکنندگان خود دلیلی برای بازگشت خواهید داد تا بدانند مثلاً اگر ماه آینده هم به سایت شما سر بزنند مطلب جدیدی خواهند یافت. همچنین با در نظر گرفتن قسمتی برای ارسال دیدگاههای کاربران، آنها را به فعالیت در سایت خود ترغیب خواهید کرد و تعلق خاطر آنها نسبت به سایت شما افزایش خواهد یافت.
۷. برای مشتریان در دسترس باشید
مشتریان شما باید بدانند پس از خرید، در صورت نیاز از خدمات پشتیبانی بهرهمند خواهند شد. مشاورهی مناسب میتواند خریداران بالقوه را به مشتریان وفادار و همیشگی تبدیل کند. از این رو سعی کنید راههای ارتباطی مختلفی را برای بازدیدکنندگان سایت خود در نظر بگیرید و اگر شخصی از طریق فرم تماس سایت، پیامی برای شما ارسال کرد، در اسرع وقت آن را پاسخ دهید. همچنین در رسانههای اجتماعی حضوری فعال داشته باشید و سوالات کاربران را پاسخ دهید.
نظر متخصص
اگر از نسخه اولیه محصولتان خجالت نمیکشید، یعنی خیلی دیر شروع کردهاید.
– رید هافمن